Home WieZijnWij Dienstverlening Kosten 

Letselschade

Letsel en schade

Ongelukken komen in veel gevallen door onoplettendheid, slordigheid of onderschatting van gevaren. Als u daarvan de dupe bent geworden, zijn er in het recht vaak aanknopingspunten te vinden om de veroorzaakte schade te kunnen verhalen op de verantwoordelijke partij. Meestal heeft die een verzekering afgesloten, zodat er mogelijkheden zijn om schadevergoeding te krijgen. Maar kunt u alleen wel op tegen een professionele partij die ervaring heeft?

Uw leven weer in balans

Balans Letselschade gaat aan uw kant staan en helpt u om de balans te herstellen. Hoe kunt u dat doen? Een benadeelde heeft het recht om zoveel mogelijk te worden teruggeplaatst in zijn of haar oude situatie. Bij de schadevergoeding mag dus worden geprobeerd om de oude toestand voor die vervelende gebeurtenis die de schade heeft veroorzaakt zoveel mogelijk te benaderen. U hebt het recht om u daarbij te laten bijstaan door een specialist. U doet er goed aan om aan een letselschadeadvocaat advies te vragen, want dat is de specialist bij uitstek. Die kent de regels van het aansprakelijkheidsrecht en van het schadevergoedingsrecht. Zo'n advocaat wordt meestal betaald wordt door de aansprakelijke partij, als aansprakelijkheid komt vast te staan. In zo'n geval kost het u niets of nagenoeg niets om de beste hulp te krijgen. 

Betrokkenheid

Letselschade is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Daarbij is het belangrijk dat u goed begrepen wordt . Uw belangenbehartiger moet iemand zijn die in staat is om uw persoonlijke situatie snel in te kunnen schatten en duidelijk te verwoorden. Betrokkenheid en inlevingsvermogen, pragmatisme en oplossingsgerichtheid, snelheid en doorzettingsvermogen evenals kennis en goede contacten met andere hulpverleners zijn kenmerken van de dienstverlening van Balans. Want de inzet is er op gericht u weer te helpen de balans in uw leven te herstellen. Met praktische en/of met financiële hulp. Zodat u uiteindelijk er weer zelf tegen aan kunt.Contact

 

t: 085 273 33 50

f: 085-273 33 59

e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bezoekadressen

mr. Z.J. Rittersma

mr. H. Staal

Hummeloseweg 6

6998 AD Laag-Keppel

 

mr. H. Mollema-de Jong

Lijsterlaan 15

3853 TA Ermelo

  

Post

Postbus 26

7030 AA Wehl

 

Samenwerking

Balans Letselschade Advocaten

 

is een samenwerking volgens de Samenwerkingsverordering 1993 van:

 

Balans Letselschade B.V. te Laag-Keppel

KvK 5542294

en

Justima B.V. te Ermelo

KvK 08177627

 

Aangesloten bij: