Home Letselschade Dienstverlening Kosten

Over Balans Letselschade Advocaten

Balans Letselschade is in 2008 van start gegaan als een advocatenkantoor  gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, in het bijzonder in letsel- en overlijdensschade. Gezondheid, schadevergoeding, verzekeringen en uitkeringen, dat zijn de onderwerpen waar we ons dagelijks mee bezighouden. Anders dan reguliere kantoren voeren wij geen algemene praktijk. We doen waar we goed in zijn.

Ons doel is om te zorgen voor een kwalitatief goede schaderegeling voor slachtoffers, onze cliënten. De dienstverlening staat in het teken van betrokkenheid, laagdrempeligheid en begrip. We zijn vasthoudend en creatief. Ons kantoor is kwalitatief sterk en kan daardoor het tegenwicht bieden aan verzekeraars dat nodig is om een goed resultaat te bereiken.

 

Vanaf het 2014 is het kantoor een samenwerkingsverband van twee praktijken onder de naam Balans Letselschade Advocaten. Daardoor wordt kennis gebundeld en is kennis op het gebied van het personen- en familierecht aanwezig.

Onze specialisten

ArjanRkl

Arjan Rittersma heeft het kantoor opgericht. Hij heeft zich vanaf 1998 zich gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken en werkt sinds die tijd uitsluitend voor slachtoffers. Arjan is LSA-advocaat en lid van de specialistenverenigingen ASP en WAA. Hij heeft veel ervaring met o.a. complexe medische aansprakelijkheden, schades van zelfstandig ondernemers en door zijn talenkennis met schades voor buitenlandse slachtoffers die in Nederland een ongeval hebben gehad. Sinds 2014 is hij bestuurslid van de ASP.

Arjan is partner en houdt kantoor in Laag-Keppel.

LSAlogo ASPlogo WAAlogo   LogoKeurmerkNOVA2

 RiekJklLinkedin

Riek Mollema-de Jong wilde als 15-jarige al advocaat worden. In 1977 kwam deze lang gekoesterde wens uit. Na een aantal jaren actief te zijn geweest op diverse rechtsgebieden, heeft zij zich eerst gespecialiseerd in het personen-en familierecht en met ingang van 1998 ook op het gebied van de personenschade. In 1998 slaagde zij cum laude voor de post doctorale opleiding aan de Grotius Academie te Nijmegen. Zij is deskundig, betrokken en doortastend. Zij staat uitsluitend slachtoffers bij, die ten gevolge van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout , ernstige schade hebben geleden, niet alleen financieel , maar ook immaterieel. Sinds 2010 is zij raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag sectie personen- en familierecht. Ook voor advies in complexe echtscheidingen kunt u bij haar terecht.

Riek is met haar praktijk per 1 januari 2014 partner in de samenwerking. Zij houdt kantoor te Ermelo.

LSAlogo ASPlogo WAAlogo   LogoKeurmerkNOVA2    

 HuibSklLinkedin

Huib Staal is afgestudeerd aan de HEAO Arnhem en aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkt sinds februari 2013 als advocaat bij Balans Letselschade. Hij beschikt over 14 jaar ervaring in de letselschade regeling, opgedaan bij diverse verzekeraars. De laatste 5 jaar hield hij zich bezig met de afhandeling van langlopende complexe letsel- en overlijdensschades zowel van particulieren als van zelfstandig ondernemers.  In 2013 heeft hij bewust de keuze gemaakt om zijn kennis, kunde en bekwaamheden uitsluitend in te zetten voor de behartiging van de belangen van slachtoffers van ongevallen.

Huib werkt op het kantoor te Laag-Keppel.

 WAAlogo

 TinekeHkl

 

Tineke Hilhorst werkt als office-manager / secretaresse en is in die rol belangrijk voor een kwalitatief goede ondersteuning.

Tineke werkt op het kantoor te Laag-Keppel

Kwaliteit

Door het regelmatig bijwonen van vergaderingen, lezingen en cursussen van specialistenverenigingen als de LSA , WAA en ASP en het netwerk 0800-Ongeval, waarvan de kantoorgenoten lid zijn, wordt de kennis op peil gehouden. Voor u een extra garantie dat u aan het juiste adres bent.

Contact

 

t: 085 273 33 50

f: 085-273 33 59

e: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Bezoekadressen

mr. Z.J. Rittersma

mr. H. Staal

Hummeloseweg 6

6998 AD Laag-Keppel

 

mr. H. Mollema-de Jong

Lijsterlaan 15

3853 TA Ermelo

  

Post

Postbus 26

7030 AA Wehl

 

Samenwerking

Balans Letselschade Advocaten

 

is een samenwerking volgens de Samenwerkingsverordering 1993 van:

 

Balans Letselschade B.V. te Laag-Keppel

KvK 5542294

en

Justima B.V. te Ermelo

KvK 08177627

 

Aangesloten bij: